2011. június 17., péntek

Nyári magazin készítő PÁLYÁZAT

Készítsetek az idei  vakációs élményeitekről nyári magazint! Lehet egyénileg, vagy csoportosan (testvérekkel, családdal) is megvalósítani az elképzeléseket és így pályázni vele. Mi legyen a címe?  Mi legyen benne?   Pár érdekes cikk (rövidebb hosszabb leírás) a nyári élményekről, fotókkal, rajzokkal, egyéb illusztrációkkal. Ha csoportosan készül meg lehet beszélni  ki lesz a főszerkesztő, ki írja a cikkeket, ki lesz  felelős a képekért. A tervezésnél  elgondolkodhattok arról is, milyen technikával készüljön a mű. Lehet akár hagyományos lapozható magazin forma, de akár formabontó, sőt digitális is (pl. egy blog, weboldal) vagy akár mindkettő. Jóleső érzés lesz a nyár végén végiglapozni, nem beszélve a téli estéken felidézni vele a forró nyarat. 

 

Az elkészült munkákat 2011. augusztus 31-ig kérjük eljuttatni hozzánk személyesen vagy postán a: 7761 Kozármisleny, Gárdonyi Géza u. 48. címre,  a blogok, weboldalak címének linkjeit az rmcsana@gmail.com email címre.
Az első helyezett:
a következő nyárig állandó díszvendége lehet  az összes RemekMŰhely programnak és egy nagy ajándékcsomag tulajdonosa lesz,
a 2. helyezett 
nagy ajándékcsomagot nyer saját készítésű  játékainkból,
a 3. helyezett 
kis ajándékcsomagot kap saját készítésű játékainkból.

Eredményhirdetés: 2011. szeptember 10-én.