2011. június 17., péntek

Nyári magazin készítő PÁLYÁZAT

Készítsetek az idei  vakációs élményeitekről nyári magazint! Lehet egyénileg, vagy csoportosan (testvérekkel, családdal) is megvalósítani az elképzeléseket és így pályázni vele. Mi legyen a címe?  Mi legyen benne?   Pár érdekes cikk (rövidebb hosszabb leírás) a nyári élményekről, fotókkal, rajzokkal, egyéb illusztrációkkal. Ha csoportosan készül meg lehet beszélni  ki lesz a főszerkesztő, ki írja a cikkeket, ki lesz  felelős a képekért. A tervezésnél  elgondolkodhattok arról is, milyen technikával készüljön a mű. Lehet akár hagyományos lapozható magazin forma, de akár formabontó, sőt digitális is (pl. egy blog, weboldal) vagy akár mindkettő. Jóleső érzés lesz a nyár végén végiglapozni, nem beszélve a téli estéken felidézni vele a forró nyarat. 

 

Az elkészült munkákat 2011. augusztus 31-ig kérjük eljuttatni hozzánk személyesen vagy postán a: 7761 Kozármisleny, Gárdonyi Géza u. 48. címre,  a blogok, weboldalak címének linkjeit az rmcsana@gmail.com email címre.
Az első helyezett:
a következő nyárig állandó díszvendége lehet  az összes RemekMŰhely programnak és egy nagy ajándékcsomag tulajdonosa lesz,
a 2. helyezett 
nagy ajándékcsomagot nyer saját készítésű  játékainkból,
a 3. helyezett 
kis ajándékcsomagot kap saját készítésű játékainkból.

Eredményhirdetés: 2011. szeptember 10-én.

Játéktár

Készítettünk ma egy dobozt, melyet elneveztünk RemekMŰhely JÁTÉKTÁR-nak. Annyi borítékot helyeztünk el benne, ahány napja van a szünetnek. A borítékokban egy-egy jópofa játék leírása lapul meg. Megvallom nem kis agyalás és kutató munka előzte meg, míg minden napra (esetenként több napra) találtunk ill. kitaláltunk valami olyan szórakoztató feladatot, mulattató egyéni, vagy családi tennivalót, mely emlékezetessé teheti majd az idei nyarat.


Minden este kihúzunk majd egy tetszőleges borítékot, melynek tartalmát közösen felolvassuk. Másnapra máris van egy olyan dolog, mely izgalomban tartja kis társaságunkat. A feladatokat minden nap megosztjuk veletek is, kedves érdeklődők. Az így szerzett élményeinkről is beszámolunk majd itt a RemekMŰhely VAKÁCIÓ blogunkon, és találunk még más formát is, hogy megosszuk veletek, de erről később...